中国整体芳香疗法论坛== 神秘的芳香疗法 - 自然魔法学苑 == 探索芳香疗法的世界 → 橄榄油分享中 详细说明

共有36243人关注过本帖树形打印复制链接

美女呀,离线,留言给我吧!
chachapig
  41楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信 广东江门
  发帖心情 Post By:2004-4-29 17:07:03 [只看该作者]

我知我知。。 五十六元,,,,,对吗??

[IMG]http://www.b-23.com/bbs/UploadFile/2004-9/20049819596448.gif[/IMG]
 回到顶部
左右修竹
  42楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2004-4-29 17:21:21 [只看该作者]

刚刚读了这个产品的说明--"this fine aromatic oil is made from the first cold-pressing of the finest olives, and is distinguished by its full flavor, low acidity, and deep greenish-gold color. Filippo Berio Extra Virgin Olive Oil enhances the flavor of salad dressings, sauces, and marinades; is a wonderful finish to vegetables, rice dishes and soups and is perfect for dipping bread and seafood such as lobster. Try it tonight in Flank Steak Carpaccio-Style with Spinach and Shaved Parmesan.

Because of its distinctive, full flavor, Extra Virgin Olive Oil is extremely popular for home "olive oil tastings," a social phenomenon quickly gaining popularity with food enthusiasts — almost as popular as wine tastings in many circles.

It's fun and easy to host your own tasting — click here for some basic guidelines. "由此可见
,Filippo Berio olive oils 只是介绍它的食用价值,并没有提到任何护肤功效。我想起论坛里有过关于食用橄榄油不可直接作为护肤油的帖子,所以有这样的疑问:这次推出的橄榄油是建议作为食用油,还是护肤油?

暗香浮动月黄昏
 回到顶部
左右修竹
  43楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2004-4-29 17:23:34 [只看该作者]

我猜:32元

暗香浮动月黄昏
 回到顶部
三味闲闲
  44楼 | QQ | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信 三味闲闲
  发帖心情 Post By:2004-4-29 17:33:08 [只看该作者]

以下是引用左右修竹在2004-4-29 17:21:21的发言:
刚刚读了这个产品的说明--"this fine aromatic oil is made from the first cold-pressing of the finest olives, and is distinguished by its full flavor, low acidity, and deep greenish-gold color. Filippo Berio Extra Virgin Olive Oil enhances the flavor of salad dressings, sauces, and marinades; is a wonderful finish to vegetables, rice dishes and soups and is perfect for dipping bread and seafood such as lobster. Try it tonight in Flank Steak Carpaccio-Style with Spinach and Shaved Parmesan.

Because of its distinctive, full flavor, Extra Virgin Olive Oil is extremely popular for home "olive oil tastings," a social phenomenon quickly gaining popularity with food enthusiasts — almost as popular as wine tastings in many circles.

It's fun and easy to host your own tasting — click here for some basic guidelines. "由此可见
,Filippo Berio olive oils 只是介绍它的食用价值,并没有提到任何护肤功效。我想起论坛里有过关于食用橄榄油不可直接作为护肤油的帖子,所以有这样的疑问:这次推出的橄榄油是建议作为食用油,还是护肤油?

不是说是初次冷压的油么?可以护肤的 其实我觉得就算是用食用油问题也不大的,我买过一本国外的化妆品专家讲的自制化妆品的书,里面她用的都没有分食用还是怎么样,而且她说买这些油用超市的那些就可以。另外我妈常年用家里炒菜的清油和蜂蜜茶水等调染发剂染白头发,几年下来她的发质非常好,也没见出什么问题啊。

一味偷闲;二味悠闲;三味闲闲
 回到顶部
飘飘云
  45楼 | QQ | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信 飘啊飘 我爱天然
等级:无可匹敌 帖子:4032 积分:4747 威望:0 精华:6 注册:2003-4-19 17:39:22
  发帖心情 Post By:2004-4-29 20:37:26 [只看该作者]

30元

自由自在飘啊飘

徜徉自然

。。。╭⌒╮┅~ ¤  ╭⌒╮ ╭⌒╮

╭⌒╭⌒╮╭⌒╮~╭⌒╮︶︶, ︶︶

,︶︶︶︶,''︶~~ ,''~︶︶  ,''

回到顶部
丝巾扣
  46楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2004-4-29 23:02:06 [只看该作者]

呵呵,版主也忍不住要猜猜了吗。 我的价格是42.5元

回到顶部
糯米小粽子
  47楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2004-4-29 23:59:52 [只看该作者]

58,嘻嘻

回到顶部
momo_lee
  48楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信 潜水的热带鱼
  发帖心情 Post By:2004-4-30 8:33:23 [只看该作者]

58元:)

回到顶部
tina0809
  49楼 | QQ | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2004-4-30 8:59:12 [只看该作者]

57元我猜的

暗香浮动
 回到顶部
艳阳天
  50楼 | QQ | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信 芳香吾爱
  发帖心情 Post By:2004-4-30 9:24:43 [只看该作者]

我猜39元。 超版:分香的时候给大家试看的那个就是这个吧?大家都说有橄榄的清香:)

06年3月4日 首届薰衣草纯露及精油蒸馏活动图片集锦

http://www.ediy.cn/dispbbs.asp?boardID=42&ID=18123&page=1

Email: wcyviolet@vip.163.com

MSN: violetwang78@msn.com

QQ:26437145    暗号:ediy

手机:15000988802

回到顶部
总数 78 上一页 1 2 3 4 5 6 7 8 下一页